SPECIALKURSER

Bjerg1

PEAK Safety tilbyder en række af specialkurser målrettet politi og militære enheder.

Alle vores instruktører har solid erfaring fra specialoperations enheder og har deltaget i træning og operationer i det meste af verdenen.

Taktisk reb/ redning

Taktisk rebarbejde adskiller sig væsentligt fra den civile tilgang. Grundet særlige krav til vægt og volumen af udstyr anvendes som regel enkelt rebs teknikker – i reb med mindre diameter og meget lidt hardware – sammenlignet med industrielle standarder. Dette stiller særlige krav til operatørerne for, at gennemføre aktiviteterne sikkert.
urbanclimbing
tactical2

Taktisk køretøjsfrigørelse

Hvis din enhed opererer i køretøjer i højrisiko områder, er det et must, at kunne frigøre operatører fra forulykkede køretøjer. Vi underviser og træner enheder i taktisk køretøjs frigørelse fra bløde og pansrede køretøjer.

Container access

Container access er en højt specialiseret disciplin der kræver specialudstyr. Om det er lead climbing på containere eller hook and hul teknikker har vi erfarne instruktører med baggrund i maritime special operationer.
Undervisning i at skaffe adgang og opsætte sikre ankerpunkter til at arbejde på alle containere i stakken.
Kurset henvender sig til special styrker med maritime opgaver
cargo1
urbanclimbing2

Urban climbing

Urban climbing dækker over teknikker til at tilgå højtliggende positioner i bebygget miljø. Det kan være med henblik på at positionere små teams af specialister til støtte for operationer på jorden. Det kan også med fordel benyttes for at omgå kanaliserende terræn – eller tilgå områder af anden rute en den åbenlyse.