Søg
Close this search box.

Kurser

Confined Space

Confined Space-kurset udstyrer deltagere med viden og færdigheder til sikkerhed og effektivitet i lukkede rum.

Confined Space Medium To High Risk

Confined Space Medium to High Risk-kurset fokuserer på sikkerhed og risikohåndtering i lukkede rum med en middel til høj risiko.

Faldsikring

Faldsikring-kurset fokuserer på sikkerhedsprocedurer ved brug af personlige værnemidler under arbejde på højder.

Højderedning

Højderedning-kurset involverer redningsteknikker brugt til at evakuere en person fanget på højder, som bygninger, kraner eller træer.

Lovplitige eftersyn, Kompetent person

Uddannelsen til Kompetent Person fokuserer på at give kursisten de nødvendige kompetencer til at udføre lovmæssige eftersyn af PPE.

Førstehjælp

Førstehjælp-kurset tilpasses virksomhedens behov. Kurserne giver deltagerne grundlæggende viden og færdigheder til at håndtere nødsituationer som hjertestop og skader, herunder knoglebrud.

Anhugger

Anhugger-kurset fokuserer på at uddanne deltagere i korrekt og sikker brug af anhugningsudstyr og teknikker

Varmt arbejde

Et varmt arbejde-kursus giver deltagerne den nødvendige viden og færdigheder til at udføre varmt arbejde sikkert og effektivt, samt at håndtere nødsituationer, der måtte opstå under processen.

Manuel håndtering

Manuel håndtering-kurset giver deltageren essentiel viden og færdigheder til at håndtere manuelle løft på en sikker måde

Masteredning

På masteredning-kurset dækker vi grundlæggende principper for faldsikring, gældende lovgivning og korrekt anvendelse af forskellige typer udstyr for at minimere risikoen for skader.

Elementær brandbekæmpelse

På elementær brandbekæmpelse-kurset får vi en snak om, hvad der oftest er skyld i brand, hvordan man skal agere og hvordan man bedst begrænser omfanget.

International powered Access Federation (IPAF)

Kontakt Peak Safety

Kontakt