Om os

væg

Hos PEAK Safety går vi op i intelligente og brugervenlige løsninger med henblik på at øge din sikkerhed ved arbejde på udsatte steder. Det kan være ved arbejde i højden eller confined space / lukkede rum.

HOLDET

Hos PEAK Safety har vores hold af specialister solid erfaring i at arbejde i højden og på svært fremkommelige steder. Vores instruktører har arbejdet med højderedning, confined space adgang/redning, rope access og avanceret taktisk redning.
Alle vores instruktører har internationalt anerkendte certifikater indenfor deres specialer. Den brede erfaring sætter os i stand til at finde løsninger der passer til dine behov også når du står med udfordringer der er lidt specielle.
ropeaccess-1600×1200
IMG_6499

VIRKSOMHEDEN

PEAK Safetys træningscenter er beliggende på Taastrupgårdsvej 32 i Taastrup. Vi laver også onsite træning hvis i har behov der kræver særlige omgivelser.
PEAK SAFETY
Taastrupgårdsvej 32
2630 Taastrup
sales@peak-safety.com
+45 31640545
CVR-nr.: 37236543

VORES TRÆNINGSCENTER

Vi lægger vægt på, at det ikke skal være et sterilt trænings miljø, men afspejle den virkelige verden. Derfor har vi unikke muligheder samt faciliteter for at træne kursister i realistiske rednings- og arbejdssituationer.
hal3