LOVPLIGTIGE EFTERSYN

Eftersyn af faldsikringsudstyr

Martin 4

Vi tilbyder at forestå dine årlige inspektioner af faldsikringsudstyr. Det gælder både personligt faldsikrings udstyr, permanente faldsikringssystemer og træktest af permanent opsatte ankerpunkter.

Vi opretter alt dit udstyr i vores software system. Oprettelsen inkluderer alle lovpligtige oplysninger og tekniske dokumenter. Derefter vil du modtage en påmindelse 2 måneder før inspektionen skal gennemføres. Dig og alle dine medarbejdere får adgang til at se status på udstyret og læse / hente tekniske dokumenter. Systemet lever op til arbejdstilsynets krav om dokumentation på faldsikringsudstyr.
Vi efterser blandt andet:
Petzl – Kong – Rock Exotica – Kratos – Helix – Coudou – Skedco
PPE Funk

Visuel og funktionel inspektion

PEAK Safety udfører grundig visuel- og funktions test på udstyret jævnfør producentens anvisninger.

Dokumentation

Ifølge Europæisk lovgivning skal alle virksomheder føre et register over personlige værnemidler. Vi hjælper med at oprette / opdatere lovpligtigt PPE register.
Exteryo Safety 4.0 er en PPE-styringssoftware, der tillader PPE-styring og sporbarhed i virksomheden gennem hele genstandens livscyklus. Identifikationen sker ved hjælp af en speciel NFC Chip, som forbinder PPE’et med ledelsessystemet. Ikke flere papirer, ikke flere fejl, ikke flere bøder.
Inspektioner kan udføres hurtigt, enkelt og helt digitalt. Takket være de forudindlæste produktdatablade på Exteryo Safety 4.0 kan der spares timer,på at udfylde papirformularer.”
Photo by Glenn Carstens-Peters
Photo by freestocks.org

Lovpligtig dokumentation

Du kan via din smartphone hente inspektionsdokumenter og brugermanual for hurtig status og dokumentation på alt udstyr.
Hos PEAK Safety udbyder vi Exteryo Safety 4.0, som opfylder alle de lovpligtige krav og giver brugeren mulighed for at tilgå information såsom brugsanvisning og seneste inspektionsrapport lige ved hånden.

Undgå nedetid grundet PPE inspektioner

Vi efterser også dit udstyr i weekenden så du ikke behøver at udskyde opgaver eller at investere i ekstra udstyr for at holde forretningen gående.
Photo by Harry Sandhu